DISTRIBUIȚI

Primăria localității Selemet a fost selectată în cadrul Proiectului „Consolidarea capacităților APL Selemet, în vederea implementării proiectelor de dezvoltare locală” cu suportul centrului:
Estonian Center of Eastern Partnership finanțat de către Guvernul Estoniei.
Localitatea Selemet va beneficia de asistență în sporirea capacităților antreprenoriale, managementul resurselor umane, experiențe de succes în domeniul turismului rural, etc.

Experții Centrului Estonian d-nulTiit Matsulevits (fost ambasador estonian în multe țări, inclusiv și în Republica Moldova) și d-nul Tarmo Tammiste (fost primar din Narva), au vizitat astăzi localitatea Selemet pentru a stabili planul de activități comune în realizarea proiectului de suport pentru anii 2020-2021.
Centrul Estonian al Parteneriatului Estic este un centru de instruire și cercetare care se concentrează pe cele șase țări ale Parteneriatului Estic (UE) al UE. Prin activitățile sale, ECEAP își propune să dezvolte relațiile cu țările Parteneriatului estic, contribuind în același timp la promovarea obiectivelor globale ale politicii UE în regiune. Cooperarea bilaterală a Centrului cu țările partenere este consolidată prin activitățile multilaterale desfășurate, de exemplu, în domeniul reformei administrației publice și al armonizării piețelor digitale.