UN NOU PROIECT REALIZAT PENTRU LOCUITORII SATULU #SELEMET!

UN NOU PROIECT REALIZAT PENTRU LOCUITORII SATULU #SELEMET!

3
DISTRIBUIȚI
În cadrul inițiativei ”Primarii pentru Creștere Economică” (Mayors for Economic Growth – M4EG) Primăria Satului Selemet a fost selectată din cele 14 primării din rețeaua inițiativei căreia ia fost acordat suport prin intermediul unui plan regional ”Regional Refugee and Response Plan (3RP)”. Obiectivul general al proiectului a constat prin achiziționarea, livrarea și instalarea de #hotspot_Wi_Fi cu dezvoltarea paginii web individuale în cadrul Centrului Multifuncțional Cultural din localitatea noastră Selemet.
Acum toți doritorii inclusiv familiile refugiate din Ucraina în raza acestui spațiu, puteți să vă conectați non-stop la hotspot-ul Wi-Fi.
La conectare se cere doar ✅️adresa de e-mail!
✔️ În cadrul acestui proiect responsabilitatea de instalare a echipamentului și mentenanța acestuia timp de 2 ani revine Companiei ”SIA Technology” S.R.L
✔️ Suportul financiar al acestui proiect este din partea UNDP Moldova
✔️ Pagina web ”landing-page” și Wi-Fi
oferă un spațiu pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la serviciile oferite de Autoritatea Publică Locală Selemet, care ajută la integrarea socio-economică a refugiaților și locuitorilor satului.
✔️ Pagina de destinație va oferi link-uri către servicii naționale și site-uri web de găzduire a informațiilor create pentru refugiații ucraineni, inclusiv o destinație va fi o singură pagină cu hyperlink-uri către resurse online relevante create pentru refugiați și un spațiu în care APL poate adăuga informații cu privire la asistența locală specifică disponibilă informații despre protecție și dreptul la muncă, etc.
Mulțumim mult partenerilor noștri de dezvoltare: