Ședința de lucru Echipei de Inițiativă Comunitară Selemet în cadrul Proiectului ”Mă...

Ședința de lucru Echipei de Inițiativă Comunitară Selemet în cadrul Proiectului ”Mă Implic”, Proiect de implicare civică în guvernarea locală

3
DISTRIBUIȚI
Una din etapele importante din activitatea Echipei de Inițiativă Comunitară Selemet este analiza rezultatelor obținute în prima etapă de realizare a Planului de Îmbunătățire a Serviciilor de Gospodărie Comunală pe teritoriul Primăriei satului Selemet.
Întruniți în ședința din 8 iulie 2022, membrii EIC au evidențiat următoarele rezultate:
✅️ Membrii comunități Selemet s-au încadrat activ în dezvoltarea serviciului de iluminare stradală contribuind cu peste 200 mii lei, voluntarii activează în sectoarele satului și discută cu locuitorii despre oportunitățile de susținere a serviciului la etapa de durabilitate.
✅️ Planul de îmbunătățire a serviciilor de gospodărie comunală pe teritoriul Primăriei satului Selemet pentru anii 2022-2024 a fost aprobat și inițiată realizarea;
✅️ Acordul de grant cu Fundația Centrul Moldo-Elvețian pentru Cooperare SKAT, pentru 65000 franci elvețieni (aproximativ 1200000 lei) pentru construcția rețelelor de iluminare stradală.
✅️ Selectarea furnizorului, care a adjudecat procedura de achiziție a lucrărilor de construcție a rețelelor de iluminare stradală.
Proiectul ”Mă Implic” Proiect de implicare civică în guvernarea locală este de a crea condiții ca populația din mediul rural (sate și comune) din Republica Moldova să aibă acces echitabil la servicii publice de calitate.
Proiectul este implementat de Skat Consulting Ltd. Din mijloacele oferite de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).