LUCRĂRILE DE RENOVARE A SĂLII MULTIFUNCȚIONALE DIN #SELEMET CONTINUĂ

LUCRĂRILE DE RENOVARE A SĂLII MULTIFUNCȚIONALE DIN #SELEMET CONTINUĂ

5
DISTRIBUIȚI
Lucrările de construcție în cadrul proiectului de renovare a Sălii multifuncționale a Casei de Cultură din localitatea Selemet sunt în deplină desfășurare și au ca scop îmbunătățirea condițiilor pentru tineret și desfășurarea diverselor activități.
Aceste lucrări constau într-o serie de modificări și îmbunătățiri, care vor aduce beneficii semnificative comunității noastre. Prin renovarea sălii multifuncționale vom crea un spațiu modern și funcțional, adaptat nevoilor și dorințelor tinerilor.
Acest proiect vizează o gamă largă de îmbunătățiri, inclusiv renovarea instalațiilor electrice și sanitare, înlocuirea podelei și a tavanului, reamenajarea sistemului de iluminat și ventilare, precum și adăugarea de echipamente și mobilier nou.
Aceste modificări vor permite desfășurarea activităților diverse, cum ar fi concerte, spectacole de teatru, expoziții de artă, ateliere și conferințe, în condiții de confort și siguranță. De asemenea, sala multifuncțională reamenajată va oferi un mediu propice pentru întâlniri și interacțiuni între tineri, încurajând astfel schimbul de idei și creativitatea.
Prin această renovare, ne propunem să consolidăm și să dezvoltăm comunitatea noastră, oferind tinerilor un loc dedicat pentru a-și exprima talentele și pentru a se implica în activități culturale și artistice.
Mulțumim Programul Comunitatea Mea / USAID Moldova pentru suportul financiar acordat implementării acestui proiect!