Auto-evaluare a capacităților administrative a funcționarilor publici din cadrul Primăria Satului Selemet

Auto-evaluare a capacităților administrative a funcționarilor publici din cadrul Primăria Satului Selemet

5
DISTRIBUIȚI
În cadrul Programului Comunitatea Mea, a avut loc ședința de auto-evaluare a capacităților administrative a funcționarilor publici din cadrul Primăria Satului Selemet (FOCAS), în cadrul căreia a fost analizată executarea activităților din Planul de acțiuni 2022 pentru îmbunătățirea Capacităților Organizaționale și Funcționale și au fost actualizate obiectivele din Planul de acțiuni pentru anul 2023.
Activitatea a fost desfășurată în regim online și monitorizată de dnul Dinu Manole, în calitate de observator, reprezentant Programul Comunitatea Mea și Academia de Administrare Publică.
Scopul acestui exercițiu este asistarea primăriilor în identificarea elementelor critice pentru îmbunătățirea capacității administrative și a furnizării de servicii către comunități și identificarea domeniilor, care necesită îmbunătățiri și asistență tehnică din partea Programului Comunitatea Mea.
Comunitatea Mea este programul principal al USAID în domeniul guvernării locale și are scopul de a consolida guvernarea locală să devină mai eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.