O NOUĂ REALIZARE ÎN #SELEMET GRAȚIE SUPORTULUI PROGRAMULUI „COMUNITATEA MEA”!

O NOUĂ REALIZARE ÎN #SELEMET GRAȚIE SUPORTULUI PROGRAMULUI „COMUNITATEA MEA”!

9
DISTRIBUIȚI
În cadrul Programul Comunitatea Mea pentru #eficiența_energetică, Primăria Satului Selemet reprezentată de dna primar, Tatiana Badan a beneficiat cu titlul gratuit de un număr de 160 Leduri panel de o capacitate 48w econom montate în instituțiile publice: Centrul Social de Zi și Cantina Socială din localitatea Selemet.
Acestea sunt proiectate să consume mai puțină energie decât becurile tradiționale și să ofere o lumină mai luminoasă și mai uniformă.
Avantajele utilizării donației cu leduri panel includ:
✔️ Eficiență energetică ridicată:
Ledurile consumă mai puțină energie decât becurile tradiționale, ceea ce duce la economii semnificative de energie și costuri pe termen lung.
✔️ Durabilitate:
Ledurile au o durată de viață mai lungă decât becurile tradiționale, ceea ce înseamnă că nu trebuie înlocuite la fel de des. Acest lucru reduce costurile de întreținere și de înlocuire a becurilor.
✔️ Lumină mai luminoasă și mai uniformă: Ledurile panel oferă o lumină mai luminoasă și mai uniformă în comparație cu becurile tradiționale.
Acest lucru va îmbunătăți vizibilitatea și calitatea iluminării în cadrul Centrului.
✔️ Opțiuni de control: Ledurile panel pot fi controlate cu ușurință utilizând tehnologii de control inteligent, cum ar fi senzori de mișcare sau sisteme de control automatizate. Aceste opțiuni de control pot ajuta la optimizarea consumului de energie și la creșterea eficienței energetice.
Beneficiile ledurilor panel aduc numeroase beneficii, inclusiv eficiență energetică și economii de costuri în utilizarea de zi cu zi.
MULȚUMIM PARTENERILOR NOȘTRI PENTRU DONAȚIE ȘI DE PARTENERIAT CREDIBIL!