Sondaj #AcasăReuşim privind priorități de dezvoltare a infrastructurii social-culturale a localității Selemet

Sondaj #AcasăReuşim privind priorități de dezvoltare a infrastructurii social-culturale a localității Selemet

2
DISTRIBUIȚI
Primăria Selemet, în calitate de aplicant, în comun cu A.O.”Baştina” solicită opinia cetățenilor s.Selemet în vederea de prioritizare în dezvoltarea infrastructurii social-culturale a localității Selemet, ca factor de progres durabil a comunităţii.
În acest context, vă rugăm respectuos să ne oferiţi opinia Dstră prin bifarea a doar unui răspuns până la data limită de 14 februarie 2024.
Rezultatul Sondajului va fi dovada participativă ca eligibilitate la aplicarea ideii de proiect, la apelul lansat de Biroul Relații cu Diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat, apel de finanțare a proiectelor la Programul Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” conform HG nr.801/2018.
Programul Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” urmărește următoarele obiective specifice:
▪ Stimularea dezvoltării localităților rurale și urbane din Republica Moldova prin atragerea capitalului uman și financiar din diasporă;
▪ Păstrarea și reanimarea conexiunii dintre cetățenii plecați și localitățile de origine prin realizarea programelor și proiectelor de dezvoltare locală;
▪ Sporirea gradului de participare și implicare a diasporei în coordonarea și cooperarea la dezvoltarea social economică a localităților.