O zi cu multă implicare voluntară în localitatea Selemet grație ajutorului umanitar...

O zi cu multă implicare voluntară în localitatea Selemet grație ajutorului umanitar sub formă de produse alimentare acordat de către Organizația Umanitară Norge-Moldova. Livskvalitet og utvikling. .

2
DISTRIBUIȚI
RemasterDirector_1a5c03258
 
Anual, de sărbătorile de Crăciun, prietenii noștri din Norvegia vin cu un gând nobil pentru vârstnicii din satul Selemet, Republica Moldova. Astfel, și de data aceasta, în perioada 07 -16 decembrie anul 2023, voluntarii din Norvegia vor distribui 500 de pachete cu produse alimentare, un sac de 5 kg de cartofi și morcovi persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilități și familiilor cu mulți copii.
Pe această cale, țin să mulțumesc mult Organizației Umanitare Norge-Moldova, domnului Håkon Vefald , și tuturor membrilor organizației cât și oamenilor din Norvegia care sprijină acest proiect social din Selemet.
Mulțumim colectivelor instituțiilor publice pentru ajutor : Primăria Satului Selemet , Grădiniţa de copii „Luminiţa” s.Selemet , Selemet Centrul , Casă de Cultură, Muzeul satului Selemet, Biblioteca Publica pentru copii Selemet în organizarea pachetelor.
Mulțumim domnului Ion și Maria Prodius.