#iProsop ediția a V-a s-a încheiat!

#iProsop ediția a V-a s-a încheiat!

2
DISTRIBUIȚI
Cu emoții în suflet, vă anunțăm că evenimentul #iProsop ediția a V-a s-a încheiat, reușind să străbată o călătorie plină de provocări și reușind să bucure o mulțime de oameni.
pentru contribuția sa deosebită în organizarea acestui festival minunat.
Prin implicarea sa deplină, Olga a fost o forță motrice în spatele organizării, aducând o doză sănătoasă de putere, curaj, creativitate și pasiune în promovarea tradițiilor și meșteșugurilor noastre autentice.
Suntem recunoscători pentru devotamentul ei neîntrerupt și pentru abilitatea de a depăși toate obstacolele apărute în calea realizării acestui eveniment extraordinar.
Astfel de persoane dedicate sunt rare și neprețuite în zilele noastre!
Olga este un exemplu luminos pentru tinerii din Republica Moldova , punând în valoare identitatea noastră națională și promovând cu mândrie valorile noastre culturale.
Ne simțim privilegiați să o avem pe Olga în echipa #iProsop, în echipa Primăria Satului Selemet, în inima locuitorilor satului Selemet și cu siguranță să continuăm să construim împreună un viitor cultural bogat și diversificat pentru comunitatea noastră, pentru istoria comunității.
Recunoștință înaltă dragă Olga ție si echipei tale: Oleg Chicu , Doina Danielean , Anastasia Badan , Renata Puiu , Maria Mădălina Jaloba , Elena Moraru , Oxana Turcanu și tuturor celor implicați în marea organizare și desfășurare a festivalului IProsop 2024!
Cu aleasă considerație,
Tatiana Badan
Primarul s.Selemet