Instruiri pentru APL-urile partenere, privind mecanismele de finanțare (colectare de fonduri) și...

Instruiri pentru APL-urile partenere, privind mecanismele de finanțare (colectare de fonduri) și aplicarea instrumentelor de monitorizare a progreselor de implementare a Planurilor de Îmbunătățire a Serviciilor Comunale.

7
DISTRIBUIȚI
Proiectul MĂ IMPLIC a organizat la 26 iulie (Orhei) o serie de instruiri pentru APL-urile partenere, privind mecanismele de finanțare (colectare de fonduri) și aplicarea instrumentelor de monitorizare a progreselor de implementare a Planurilor de Îmbunătățire a Serviciilor Comunale.
Reprezentanţi din cadrul Primăriei Selemet au aflat în cadrul evenimentului cum să organizeze eficient campaniile de colectare de fonduri, cum să elaboreze Planul de Colectare de fonduri.
Reamintim, Primăria Satului Selemet în perioada 2021-2023, împreună cu treizeci de localități/grupuri de localități implementează proiecte destinate îmbunătățirii livrării serviciilor de gospodărie comunală, cu suportul proiectului “MĂ IMPLIC”, din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) și implementat de SKAT Consulting.
MULŢUMIM ECHIPEI MĂ IMPLIC!
Swiss Cooperation in Moldova Skat Consulting Ltd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+6