FELICITĂRI SELEMET CU O NOUĂ REUȘITĂ!

FELICITĂRI SELEMET CU O NOUĂ REUȘITĂ!

11
DISTRIBUIȚI
 
Astăzi, 18 iulie 2022 Asociația Obștească „Baștina” din localitatea Selemet a primit o unitate de transport nou, grație sprijinului UNIUNII EUROPENE și FUNDAȚIEI SOROS MOLDOVA în cadrul proiectului „Complex de servicii sociale comunitare îmbunătățite și diversificate în localitatea Selemet”.
Serviciile sociale au fost dezvoltate de către AO „Baștina” în parteneriat cu Primăria Satului Selemet, cu suportul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis. După finalizarea proiectului, serviciile sociale vor fi preluate și gestionate de autorități.
🇪🇺Mulțumim JÃNIS MAŽEIKS, ambasadorul Uniunii Europene
🇲🇩 Mulțumim PETRU CULEAC, director executiv, Fundația Soros Moldova
🇧🇻 Mulțumim HÅKON VEFALD, director Norge-Moldova
🇲🇩 Mulțumim dnei TATIANA BADAN, primarul satului Selemet
🇲🇩 Mulțumim dnei PARASCOVIA MUNTEANU, expert în domeniul social.
AO „Baștina” este parte din cele șase servicii sociale din diferite localități ale Republicii Moldova, care vor funcționa mai bine acum, datorită mijloacelor de transport achiziționate cu sprijinul European Union in the Republic of Moldova și al Fundația Soros Moldova.