FELICITĂRI #SELEMET!

FELICITĂRI #SELEMET!

10
DISTRIBUIȚI
Anul 2023 pentru localitatea Selemet s-a început cu mai multe noutăți bune ce ține de investiții de dezvoltare a comunității.
Grație inițiativei și capacității Primăriei Selemet privind aplicarea la proiectul anunțat de Guvernul R.Moldova a Agenției de Intervenții și Plăți în Agricultură (AIPA), localitatea Selemet a fost selectată în cadrul concursului privind achiziționarea prin procedura de achiziții publice:
Tractor
Încărcător frontal în set cu cupă
Lamă pentru deszăpezire și nivelare
Remorcă basculabila în trei părți
Împrăștietor de nisip, antiderapant
Perie pentru dezăpezire
Rezervor tractabil pentru apă.
Recent, s-a recepționat tractorul și agregatele achiziționate cu implicarea membrilor comisiei de recepție: Popușoi Valeriu/consilier local, Răileanu Vasile/consilier local, Zaiaț Ion/inginer cadastru, Aramă Silvia contabil șef și Tatiana Badan Primarul localității Selemet.
🚜 Tractorul și agregatele sunt de producere Turcia și Germania.
Compania de achiziții: SRL „ArmaTrac”
Costul total al proiectului :
✅️ 1 137 100,00 lei MDL
inclusiv: AIPA – 909680 MDL
Primăria – 227420 MDL
Urmează înregistrarea tractorului și echipamentelor, obținerea numerelor de înmatriculare. După, se va elabora Regulamentul privind lista prestării serviciilor publice de amenajare și întreținere a spațiilor publice cât și cuantumul serviciilor contra cost prin aprobarea Consiliului local Selemet.
Se va anunța public concursul de angajare a unui tractorist.
Mulțumim AIPA-Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, Consiliului local Selemet pentru un proiect foarte necesar îmbunătățirii serviciilor publice în localitate! 🇲🇩
Mulțumim dnă Tatiana Badan, primarul s.Selemet pentru dăruire în dezvoltarea localității Selemet