Conducerea Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Sectorul de Poliție Nr.2, Selemet a IP...

Conducerea Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Sectorul de Poliție Nr.2, Selemet a IP Cimișlia cu informații în cadrul ședinței de lucru asupra mecanismelor de securitate rutieră.

5
DISTRIBUIȚI
Conducerea Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Sectorul de Poliție Nr.2, Selemet a IP Cimișlia în parteneriat de colaborare cu Primăria Satului Selemet au venit cu informații în cadrul ședinței de lucru asupra mecanismelor de securitate rutieră cu implicarea posesorilor de tractoare, motocultoare, căruțe din localitatea Selemet.
De asemenea, s-au axat pe probleme comunitare, situația infracțională din teritoriul deservit, reacționarea Poliției la sesizările cetățenilor. Totodată, conducerea IP Cimișlia, au venit cu unele recomandări privind prevenirea infracțiunilor cel mai des comise în teritoriu (infracțiuni patrimoniale, din sfera relațiilor familiare, etc.).
Ședința de lucru s-a desfășurat conformitate cu prevederile Circularei IGP nr. 34/1-572 din 23.01.2024, privind desfășurarea întrunirilor cu societate civilă.
Întrunirea a avut loc la sediul Primariei Selemet, cu participarea șefului-adjunct al IP Cimișlia comisar Gheorghe Cociu, șefului SSP a IP Cimișlia comisar principal Veaceslav Antoci, șefului sectorului de poliție Nr.2 Selemet a IP Cimișlia comisar Andrei Antoci și șefului Serviciului de patrulare Cimișlia – Basarabeasca a DP Sud a INSP al IGP comisar Victor Șoimu.