Astăzi, este o zi specială în care sărbătorim încheierea anului școlar 2022...

Astăzi, este o zi specială în care sărbătorim încheierea anului școlar 2022 – 2023, plin de efort, învățare și realizări.

5
DISTRIBUIȚI
 
Dragi absolvenți ai Gimnaziul Sergiu Coipan Selemet, astăzi marcați o etapă importantă în viețile voastre. Sărbătoriți această zi cu mândrie și bucurie, știind că vă așteaptă un viitor promițător și plin de oportunități. Continuați să căutați cunoaștere, să explorați pasiunile voastre și să vă urmați visurile.
Stimați profesori, astăzi, când sunetul ultimului clopoțel marchează sfârșitul anului școlar, vă adresăm cele mai sincere

felicitări
 

și recunoștință pentru munca dumneavoastră remarcabilă și dedicarea deplină în educarea și îndrumarea elevilor. Nu este ușor să fiți profesori într-o lume în continuă schimbare, dar prin vocația voastră și prin eforturile constante de a vă perfecționa, ați depășit provocările și ați rămas în permanență actuali și cu cele mai bune practici pedagogice.

Astăzi, vă aplaudăm și vă mulțumim pentru că ați ales această profesie nobilă și pentru că ați depus eforturi extraordinare pentru a modela viitorul generațiilor.
Cu aleasă considerație,
Primăria Satului Selemet și Consiliul Local Selemet.