Activitate informativă cu implicarea persoanelor în vârstă și tineri din cadrul AdB...

Activitate informativă cu implicarea persoanelor în vârstă și tineri din cadrul AdB Juniori din localitate

5
DISTRIBUIȚI
22.11.2022
În cadrul Centrului Social de Zi s-a desfășurat o activitate informativă cu implicarea persoanelor în vârstă și tineri din cadrul AdB Juniori din localitate, în scopul promovării voluntariatului și a coeziunii sociale dintre generații cu suport de parteneriat dintre AO „Baștina” și Primăria Selemet.
Dna Tatiana Badan, primarul s.Selemet a prezentat contextul de implementare a proiectului social în derulare și a încurajat participanții de a fi în continuă socializare, coeziune socială în promovarea și îmbunătățirea nivelului sănătos de viață, acasă.
Tinerii au organizat sesiuni de informare cu vârstnicii în vederea utilizării telefonului mobil și calculator pentru a îmbunătăți cunoștințele digitale de comunicare cu apropiații săi. S-a convenit ca, tinerii să intervină cu sesiuni de informare în cadrul Centrului și pe viitor la solicitarea beneficiarilor.
Activitatea face parte din proiectul ”Complex de servicii sociale comunitare îmbunătățite și diversificate în localitatea Selemet”. Proiect finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova, Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis.
Norge-Moldova. Livskvalitet og utvikling.