#INOVAȚIE, #TRANSPARENȚĂ, #IMPLICARE – CUVINTE CHEIE ÎN IMPLEMENTAREA UNEI BUNE PRACTICI LOCALE

#INOVAȚIE, #TRANSPARENȚĂ, #IMPLICARE – CUVINTE CHEIE ÎN IMPLEMENTAREA UNEI BUNE PRACTICI LOCALE

95
DISTRIBUIȚI
 
Primăria Selemet decernată cu premiul de gradul I la secțiunea #TradițiiAutenticeAcasa în cadrul Ceremoniei Naţionale de Premiere a celor mai bune practici implementate de primăriile și comunitățile din țară în perioada 2019-2020.
MULȚUMIM DNEI MARIA PRODIUS, DIRECTORUL CĂMINULUI CULTURAL SELEMET PENTRU PĂSTRAREA, VALORIFICAREA ȘI PROMOVAREA TRADIȚIILOR DE ACASĂ.
FELICITĂRI!🎉
La competiția celor mai bune practici din anul 2021 au participat 64 dintre cele mai inovative bune practici, implementate de 40 de autorități publice locale din Moldova. Secțiunile la care au aplicat administrațiile publice locale sunt:
1. Guvernare transparentă pentru o administrație publică eficientă
2. Dezvoltare locală prin implicare comunitară;
3. Eficiența energetică – prioritate pentru orice localitate;
4. Tradiții autentice acasă.
Programul Bunelor Practici ale Autorităţilor Publice Locale din Moldova a fost lansat în anul 2005, cu suportul Consiliului Europei și implementat de către IDIS „Viitorul”. Scopul acestui program este acela de a identifica și disemina inițiative inovative și eficiente din administrația publică locală din Republica Moldova, precum și a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale autorităților și instituțiilor publice locale din țară.