Stimați băștinași ai localității Selemet de pretutindeni!

Stimați băștinași ai localității Selemet de pretutindeni!

25
DISTRIBUIȚI

Cu efort comun am realizat lucruri frumoase pentru Selemet cum ar fi: construcția gardului la cimitirul vechi, renovarea și amenajarea stadionului satului, construcția  și amenajate intrărilor  în localitatea  Selemet, renovate a peste 50 fântâni de mină, amenajarea a 2 scuaruri din centrul localității, gazificarea localității, rețeaua de apeduct,  a fost construită piața agroalimentară și a parcării multifuncționale, postul de pompieri voluntari, amenajarea grădiniței din localitate, a cantinei sociale, a unui duș social, spălătorie socială etc.

 Mai nou, cu efort comun am reconstruit  capital acoperișul muzeului satului, patrimoniul  cultural istoric al localității Selemet, pentru ce Vă suntem foarte recunoscători și Vă aducem un mare mulțumesc pentru implicarea și atitudinea pe care o aveți pentru tot ce se face în localitate.

Am promis, că nu ne oprim aici și ne v-om dezvolta în continuare. S-a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului DAR 1+3, implementat de Biroul Relații cu Diaspora la care primăria Selemet și Asociația Baștina împreună cu partenerii de dezvoltare și comunitatea dorim să aplicăm în continuare în asigurarea infrastucturii turistice  ”Muzeului  Satului Selemet” cu lucrările de amenajare din lemn, ornamentate cu elemente  tradiționale specifice și autentice localității Selemet, a Prispei tradiționale cu o scară  de acces autenică din lemn și lucrări de renovare  a fațadei.

Contăm pe susținerea Dumneavoastră în finisarea acestui proiect. Suntem in așteptarea opiniei dvs în îmbunătățirea realizarii proiectului !

Așteptăm opiniile și ideile dumneavoastră.                                     

Împreună v-om reuși să dezvoltăm localitatea de baștină! #CuDragPentruAcasă